___ آموزش اصولی برداشت و فرآوری زعفران
با برداشت اصولی زعفران و نکات مهم در فرآوری آن آشنا شوید
برداشت زعفران معمولا در اوایل آبانماه انجام میگیرد اما بسته به نوع اقلیم و زمان آبیاری مزارع میتواند تا حدودی متفاوت باشد. از زمان رویش اولین گلها، به مدت 20-30 روز فرصت دارید بهصورت روزانه برای چیدن گلهای زعفران اقدام کنید. صبح زود قبل از طلوع خورشید و زمانیکه که گل زعفران هنوز کاملا باز نشده است (حالت غنچه نیمهباز)، بهترین زمان برای چیدن گلهاست. پس از چیدن گلهای زعفران لازم است در کوتاهترین زمان ممکن کلاله از گل جدا کنید و پس از دسته بندی دقیق زعفرانها، فرایند خشک کردن را آغاز نمایید. در حالت کلی مراحل اصلی برداشت و فراوری زعفران شامل مراحل زیر است:
- چیدن گلهای نیمه باز بهصورت روزانه
- جداسازی کلاله از گل در اسرع وقت و در یک محیط کاملا بهداشتی
- جداسازی بخشهای مختلف کلاله و دسته بندی نوع زعفران
- خشک کردن زعفران

خدماتی که میتوانیم در مرحله برداشت و فرآوری زعفران ارائه دهیم


نظارت بر وضعیت مزرعه و آموزش نکات مهم برداشت زعفران
برداشت زعفران حساسترین و دشوارترین مرحله در کل مراحل کاشت زعفران است که عدم تجربه کافی در انجام آن میتواند نتیجه نهایی تلاشهای شما و کیفیت محصول نهایی را تحت تاثیر قرار دهد. شرکت آلازر با سالها تجربه در زمینه کاشت زعفران میتواند با نظارت بر مزارع زعفران شما کشاورزان گرامی، ضمن تعیین زمان برداشت زعفران، نکات مهم آموزشی جهت برداشت گلهای زعفران را به شما آموزش دهد.
جهت دریافت این بخش از خدمات آلازر با شماره درج شده در پایین این صفحه تماس بگیرید تاکارشناسان مجرب ما راهنماییهای لازم در زمینه برداشت زعفران را به شما ارائه نمایند

تامین نیروی انسانی و تجهیزات لازم جهت چیدن گلهای زعفران
عمر گلهای زعفران بسیار کوتاه و حداکثر 3-4 روز خواهد بود. بهترین حالت برای چیدن گلهای زعفران زمانی است که درحالت غنچه نیمه باز قرار دارند. از سوی دیگر گلهای زعفران میبایست تا حد امکان قبل از طلوع خورشید چیده شده و به مکان بهداشتی منتقل شوند چرا که با گم شدن هوا گلهای چیده شده به سرعت پژمرده می شوند و امکان فساد زعفران وجود دارد. از همین رو لازم است در بازه زمانی رویش گلها، نیروی انسانی با تجربه در در زمینه چیدن گلهای زعفران در اختیار کشاورزان قرار گیرد تا تلاشهای یکساله آنها از بین نرود. شرکت الازر در این زمینه میتواند راهنمایی های لازم را به شما کشاورزان محترم ارائه نماید.

همین حالا برای دریافت مشاوره اولیه برای کاشت، داشت و برداشت زعفران شماره تماس خود را وارد کنید.


آموزش اصولی جداسازی کلاله و تامین نیروی اجرایی
پس از چیدن گلها در هر روز لازم است سریعا جهت جداسازی کلاله از گل اقدام کنید. جداسازی کلاله از گلهای زعفران نیز به همان دلیل فسادپذیری بالای گلهای زعفران میبایست در کوتاهترین زمان ممکن، در محیطی کاملا بهداشتی و توسط افراد بیسار مجرب انجام گیرد. این مرحله تاثیر ویژهای در کیفیت زعفران نهایی و قابل ارائه به بازار خواهد داشت. کارشناسان ما در شرکت الازر آماده ارائه آموزشهای لاز م در این زمینه و تامین نیروی اجرایی برای شما کشاورزان محترم هستند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شمارههای درج شده در پایین صفحه تماس بگیرید.

آموزش دستهبندی انواع مختلف زعفران
دستهبندی انواع مختلف زعفران در واقع همان جداسازی بخشهای مختلف کلاله گل زعفران است. بخش کلاله گل زعفران از چند بخش تقسیم شده است و بر همین اساس انواع زعفران سرگل (بخش قرمزرنگ ابتدایی کلاله)، نگین (کل بخش قرمزرنگ و نارنجی رنگ که در ادامه سرگل وجود دارد)، با ترکیب بخشهای زردرنگ و سفیدرنگ انتخایی رشته های زعفران زعفران پوشال و دسته شکل میگیرد.
شما کشاورزان محترم میتوانید از طریق تماس با کارشناسان تیم آلازر، آموزشهای دقیقی در این زمینه دریافت کنید.



تامین تجهیزات لازم جهت خشک کردن زعفران
شرایط و نحوه خشک کردن زعفران، تاثیر بسیار زیادی بر کیفیت نهایی زعفران خواهد داشت چرا که طولانی شدن زمان خشک شدن رشتههای زعفران فرصتی برای رشد میکروارگانیسمها و تجزیه مواد رنگی و غذایی زعفران ایجاد میکند. امروزه روشهای کاملا سنتی خشک کردن زعفران کمتر مورد استقبال قرار میگیرد. بهکارگیری الکهای بزرگ و قرار دادن آن در مقابل یک منبع حرارتی ، استفاده از آونهای الکتریکی با درجه حرارت 50 درجه و یا سیستمهای خشککننده صنعتی چون خشککنندههای تونلی، نقالهای و تحت خلاء بیشترین کاربرد را در خشک کردن زعفران دارند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره خشک کردن زعفران و خدمات شرکت الازر در این زمینه با شمارههای درج شده در پایین صفحه تماس بگیرید.