___ آموزش‌ اصولی برداشت و فرآوری زعفران

با برداشت اصولی زعفران و نکات مهم در فرآوری آن آشنا شوید

برداشت زعفران معمولا در اوایل آبان‌ماه انجام می‌گیرد اما بسته به نوع اقلیم و زمان آبیاری مزارع می‌تواند تا حدودی متفاوت باشد. از زمان رویش اولین گل‌ها، به مدت 20-30 روز فرصت دارید به‌صورت روزانه برای چیدن گل‌های زعفران اقدام کنید. صبح زود قبل از طلوع خورشید و زمانیکه که گل زعفران هنوز کاملا باز نشده است (حالت غنچه نیمه‌باز)، بهترین زمان برای چیدن گل‌هاست. پس از چیدن گل‌های زعفران لازم است در کوتاه‌ترین زمان ممکن کلاله از گل جدا کنید و پس از دسته بندی دقیق زعفران‌ها، فرایند خشک کردن را آغاز نمایید. در حالت کلی مراحل اصلی برداشت و فراوری زعفران شامل مراحل زیر است:

  • چیدن گل‌های نیمه باز به‌صورت روزانه
  • جداسازی کلاله از گل در اسرع وقت و در یک محیط کاملا بهداشتی
  • جداسازی بخش‌های مختلف کلاله و دسته بندی نوع زعفران
  • خشک کردن زعفران
آلازر، مشاوره کاشت و راه اندازی مزرعه زعفران

خدماتی که می‌توانیم در مرحله برداشت و فرآوری زعفران ارائه دهیم

نظارت بر وضعیت مزرعه و آموزش نکات مهم برداشت زعفران​
تامین نیروی انسانی و تجهیزات لازم جهت چیدن گل‌های زعفران​

همین حالا برای دریافت مشاوره اولیه برای کاشت، داشت و برداشت زعفران شماره تماس خود را وارد کنید.

آموزش اصولی جداسازی کلاله و تامین نیروی اجرایی​
آموزش دسته‌بندی انواع مختلف زعفران ​
تامین تجهیزات لازم جهت خشک کردن زعفران​
اسکرول به بالا